Välkomna in till er lokala fiskaffär. Här kan ni finna ett stort urval av havets läckerheter, såväl till vardag som till fest.

Mycket av de råvaror vi erbjuder är hämtade direkt från Öresund, Kattegatt och Nordsjön. Fisken filéas sedan för hand och skaldjuren kokas enligt gammal tradition. All den rökta fisken vi erbjuder kommer ifrån vårt eget fiskrökeri i Limhamn. Där röks våra fantastiska råvaror på klassiskt vis med Alved för den goda smakens skull. Vi erbjuder även egentillverkade sillinläggningar, såser och sallader.

Fråga oss gärna om råd och tips hur du själv kan tillaga eller göra en speciell rätt. Vi har flera tips och ideér som vi gärna delar med oss av.


Skaldjursfat för två personer 800:-
En fantastisk mix av det bästa havet har att erbjuda i skaldjursväg!
Fatet innehåller bland annat Hummer, Havskräftor, Räkor, Krabbklor, Rökta Räkor samt aioli och caymansås.

Skaldjursfatet går naturligtvis att anpassa så att det skall passa just era önskemål. Kontakta oss för mer information.

Beställ minst 2 dagar i förväg!
Smörgåstårta
En läcker kombination av varmrökt lax, romsås, ägg, kaviar och mjukost. Alltsammans garnerat med kallrökt lax, skalade räkor, ägg, rom och citron.
2 portioner 179:-               10 portioner 820:-
4 portioner 350:-               12 portioner 980:-
6 portioner 510:-               14 portioner 1120:-
8 portioner 670:-               16 portioner 1270:-

Beställ gärna några dagar innan!
Laxfat 135:-/person (minst 5 personer)
Du väljer mellan varmrökt, kallrökt och gravad lax som läggs upp snyggt på ett fat garnerat med sallad, tomat, citron, rom och grönsaker efter säsong. Till detta får man välja mellan romsås, hovmästarsås, örtagårdsås och sherrysås.

Beställ minst 2 dagar i förväg!