Dagens meny

Dagens rätt vecka 21 (11.00-14.00)

Måndag:

Ångbakad bleka med balsamico stekt brysselkål, dill olja, smörsås och kokt potatis

140:-

Tisdag:

Ugnsbakad kolja med örtsås, friterad jordärtskocka, broccoli och potatismos

140:-

Onsdag:

Vitfisk med smörslungad sugarsnaps- & lök, dillmajonnäs och rostad potatis

140:-

Torsdag:

Bodens Asiatiska fisk och skaldjurssoppa

Alternativ: Viltfärsbiff med potatismos, gräddsås, och rotfruktspytt

140:-

Fredag:

Kokt vitfisk med senapssås, variation på ärtor och potatismos

140:-

Lördag/Söndag:

195:-

(Med reservation för ändring)

À la carte

Sillmacka

Grovt bröd, stekt sill i ättika, lök, sallad och tomat.

120:-

Sillmacka med räksallad

Grovt bröd, stekt sill i ättika, lök, sallad, tomat och räksallad.

145:-

Räkmacka

Ljust eller grovt bröd, sallad, tomat, räksallad, handskalade räkor och ägg.

179:-

Laxbagel

Bagel med kallrökt lax, färskost med pepparrot, sallad och tomat.

140:-

Stekt sill med mos

Stekt sill, potatismos, lingon och lök.

155:-

Barnportion 129:-

Bakad potatis

Räksallad och handskalade räkor.

169:-

Sillburgare

Stekt sill i hamburgerbröd med sallad, tomat, lök och hovmästarsås.

139:-

med pommes 159:-

Lommaburgare

Lax- och vitfiskbiff med remouladesås, sallad, tomat och lök.

165:-

med pommes 185:-

Vegetarisk Burgare

Vegetariskbiff, aioli, sallad, tomat och lök.

149:-

med pommes 169:-

Lommabiff

Örtsås, rödlök och potatismos.

165:-

Räksallad eller Laxsallad

Handskalade räkor eller lax, dill- och citrondressing, ost, quinoa, sojabönor och krutonger.

175:-

Friterad spätta

Friterad spätta med remoulade, räkor och kokt potatis.

195:-

Fish & chips

Friterad torsk med remoulade, picklad rödlök och pommes frites.

189:-

Barnportion 129:-

Spättaburgare / Med pommes

Friterad spätta med remouladesås, sallad, tomat, lök och bröd.

195:- / 215:-

Calamares

Friterade bläckfiskringar med pommes och aioli

165:-

Barnportion 129:-

Laxtallrik

Varmrökt lax serveras med handskalade räkor, romsås och potatis.

209:-

Barnportion 139:-