Dagens meny

Dagens, vecka 48 serveras 11.oo-14:00

Måndag:

Lättångad torsk med musselskysås, purjolöksstomp, ärtor och zucchinikrisp

110:-

Tisdag:

Smörbakad sej med rödbetspuré, halstrade rotfrukter, råstekt potatis och vispad dillcréme

110:-

Onsdag:

Halstrad laxfjäril Grenoble med brynt smöremulsion, kokt potatis och kapris

110:-

Torsdag:

Bodens Bouillabaisse

Alt: Dillkött

110:-

Fredag:

Rimmad långa med vitvinssås, potatismos och ugnsbakade primörer

110:-

Lördag/Söndag:

Julbrunch från 12.00

249:-

À la carte

Sillmacka

Grovt bröd, stekt sill i ättika, lök, sallad och tomat.

99:-

Sillmacka med räksallad

Grovt bröd, stekt sill i ättika, lök, sallad, tomat och räksallad.

119:-

Räkmacka

Ljust eller grovt bröd, sallad, tomat, räksallad, handskalade räkor och ägg.

155:-

Laxmacka

Grovt bröd med kallrökt lax, sallad, tomat och romsås.

110:-

Stekt sill med mos

Stekt sill, potatismos, lingon och lök.

135:-

Barnportion 99:-

Bakad potatis

Räksallad och handskalade räkor.

145:-

Sillburgare

Stekt sill i hamburgerbröd med sallad, tomat, lök och hovmästarsås.

129:-

med pommes 139:-

Lommaburgare

Lax- och vitfiskbiff med remouladesås, sallad, tomat och lök.

129:-

med pommes 139:-

Vegetarisk Burgare

Vegetariskbiff, aioli, sallad, tomat och lök.

119:-

med pommes 129:-

Lommabiff

Örtsås, rödlök och potatismos.

139:-

Räksallad eller Laxsallad

Handskalade räkor eller lax, dill- och citrondressing, ost, quinoa, sojabönor och krutonger.

149:-

Friterad spätta

Friterad spätta med remoulade, räkor och kokt potatis.

149:-

Fish & chips

Friterad torsk med remoulade, picklad rödlök och pommes frites.

155:-

Barnportion 99:-

Spättaburgare / Med pommes

Friterad spätta med remouladesås, sallad, tomat, lök och bröd.

135:- / 149:-

Calamares

Friterade bläckfiskringar med pommes och aioli

145:-

Barnportion 99:-

Laxtallrik

Varmrökt lax serveras med handskalade räkor, romsås och potatis.

165:-

Barnportion 99:-