Lördag kväll

Förrätter

Ostron

smörsås blancherade ostron, serveras med stenbitsrom, nudelkrisp och dillolja

149:-

Svamptoast

serveras på ett stenugnsbakat bröd med vispad smetana och forellrom

129:-

Tonfisk- & Laxcevische

Tonfisk och lax marinerad tillsammans med mango, gurka, chili och lime

139:-

Huvudrätter

Moules Marinières

serveras med kokt potatis och musselgräddsky

199:-

Vegetarisk Rödbetssallad

variation på betor, ost, ruccola, honung och nötter

189:-

Torskrygg

lätt rimmad torsk med kokt potatis, ”kvällens sås” och broccolini

299:-

Kvällens stekta fisk

serveras tillsammans med en dillmajo, örtrostad potatis och vit sparris

279:-

”Sharing”

helbakad plattfisk med kvällens alternativ

Barnmeny (Under 12år)

en mindre portion torskrygg, med kokt potatis, ärtor och kvällens sås.

Alternativt: Friterad spätta med örtrostad potatis och remouladsås.

179:-

Efterrätter

Cheesecake

Veckans smak, fråga personalen för mer information

89:-

Marängsviss

Brynt vit choklad, vaniljglass, banankrisp, bär, maräng och kolasås

105:-

Glass

Kvällens val av gräddglass eller sorbet

35:-/kula