Lördag kväll – stängt

Förrätter

Scallop

serveras med smörad skaldjursbuljong och friterad jordärtskocka

129:-

Svamptoast

serveras på ett stenugnsbakat bröd med vispad smetana och forellrom

129:-

Skagentoast

serveras på ett stenugnsbakad bröd med skagenröra, stenbitsrom och lök

129:-

Liten soppa

skaldjurssoppa med handskalade räkor

129:-

Huvudrätter

Moules Frites

serveras med pommes och musselgräddsky

225:-

Vegetarisk Rödbetssallad

variation på betor, ost, ruccola, honung och nötter

229:-

Fish ’n chips

friterad torsk med pommes, remouladesås och picklad lök

229:-

Fjällröding

Halstrad fjällröding med dillmajonnäs, vårlök och örtpotatis

245:-

Stor soppa

gräddig skaldjurssoppa med lax och vitfisk, handskalade räkor och tärnade rotfrukter

245:-

Varmrökt laxtallrik

serveras med kokt potatis, romsås och räkor

249:-

Friterad spätta

serveras med pommes, remouladesås och räkor

229:-

Räkmacka

på tekaka med räksallad, räkor, ägg och citron

199:-

Efterrätter

Cheesecake

Veckans smak, fråga personalen för mer information

45:-

Pannacotta

toppad med brynt vitchoklad och bär

45:-

Brownie

med havssalt

35:-